Все нюансы в этом видео:
Кстати: обалденная икра из кабачков! Лучший рецепт кабачковой икры на зиму здесь - https://youtu.be/f91XclV5ECA
************* Последние публикации:
************* - ГУСТОЕ варенье - ЛУЧШИЙ рецепт СМОРОДИНЫ на зиму!
- Из тыквы ПИРОГ
- Черешня на зиму с косточками
- Компот из малины
- Как приготовить ВАРЕНЬЕ из МАЛИНЫ без ВАРКИ
- МАЛИНОВОЕ ВАРЕНЬЕ "Пятиминутка" в собственном соку
- Лучшая ЗАПЕКАНКА из КАБАЧКОВ
- Ленивые голубцы
- КОТЛЕТЫ СУП из сырков
- МЕД из одуванчиков
- БЛИНЫ
- ОЛАДЬИ
- Закуска из молодых кабачков
- Черешни на зиму
- ПИРОГ с ВИШНЯМИ
- ШОКОЛАДНОЕ мороженое
Как из ВИШЕН удалять косточки ЗОЛОТЫЕ ЯЙЦА в луковой шелухе | Как солить ПОМИДОРЫ в БАНКЕ Яйца красим в обычной СВЁКЛЕ | МОРОЖЕНОЕ сливочный ПЛОМБИР Как красить ЯЙЦА в чае КАРКАДЕ |
How to make awesome ZUCCHINI like MUSHROOMS for the winter - a very simple recipe
According to this recipe, everything is done quickly and simply, and the zucchini turns out very tasty, similar to mushrooms in taste.
Such young zucchini will suit any side dish!
You can store this preparation for the winter from zucchini at room temperature.
Ingredients (see photo #1):
* zucchini - 2 kg (7-8 pcs)
* garlic-50 grams (1 head)
* rock salt without additives-50 grams (2 tbsp. l. with a small slide)
* ground black pepper - 10 grams (1 tbsp. l.)
* ground coriander - 3 g (1 tsp.)
* sugar-125 grams (5 tbsp. l. with a small slide)
* table vinegar 9% - 125 ml
* parsley - 50 grams (1 bunch)
* dill - 50 grams (1 bunch)
The output is 4 cans with a capacity of 1/2 liter.
Cooking time: marinating-1 hour, sterilization-15 minutes.
All the nuances of cooking delicious zucchini are shown in detail in this video
Оригинал записи и комментарии на LiveInternet.ru
Journal information